Malerarbejde udføres af dygtig maler med 26 års erfaring

Kunne du tænke dig at få udført professionelt malerarbejde i Bogense, Middelfart, Odense eller andre omkringliggende områder? Så er du kommet til det helt rette malerfirma. Hos Kolling Lunde Malerfirma udfører vi mange forskellige former for malerarbejde for alle typer af kunder, herunder både privatpersoner og virksomheder på hele Fyn.

Vores malermester løser både store og små opgaver, og uanset opgavens størrelse og omfang leverer vi altid et stykke arbejde, som vi kan være stolte af. Derudover hjælper vores bygningsmaler gerne vores kunder med at sikre et flot resultat, og det indebærer bl.a. kompetent og grundig rådgivning og vejledning fra start til slut.

Vi er medlem af Danske Malermestre, og vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derudover overholder vi alle de aftalte betingelser og leveringstider.

Vores kompetencer indenfor malerarbejde

Vi har brede kompetencer og 26 års erfaring med forskellige former for malerarbejde, hvilket betyder, at vi bl.a. kan tilbyde følgende:

  • Rådgivning indenfor behandlinger, materialer og farvevalg
  • Alt malerarbejde indenfor nybyggeri
  • Vedligeholdelse og renovering, herunder også forgyldning
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Maling af lofter og vægge
  • Spartling af puds og gips
  • Maling af træværk ude og inde
  • Maling af facader

Hvad koster en maler?

Prisen på vores malerarbejde varierer alt afhængigt af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Du er dog altid garanteret en pris, der er så billig som muligt, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave samt dine ønsker og forventninger.

Kontakt os for rådgivning eller et tilbud på malerarbejde

​Ønsker du at skifte de gamle tapeter ud med glat væv eller en ny farve? Eller kunne du tænke dig at få lavet flotte effekter med nye og spændende tapeter, fotostater eller stickers? Uanset hvilken form for malerarbejde du skal have udført, står vi til rådighed med kompetent rådgivning og sparring samt et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 23 81 36 78 eller 40 89 97 34, skriv en e-mail til mail@kollinglunde.dk eller udfyld vores kontaktformular.  Vi ser frem til at hjælpe dig med dit malerarbejde!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

​Charlotte: 23 81 36 78

Jan: 40 89 97 34

Medlem af​

Vi er medlem af ​Danske Malermestre​​

Følg os på Facebook

Firmainfo

Kolling Lunde Malerfirma

​CVR: 35128840

Mosevej 33, ​5400 Bogense