Maling af lofter og vægge udføres med stor erfaring

​Trænger dine lofter til at blive malet, og ønsker du ikke selv at stå for det hårde malerarbejde? Så lad i stedet for os stå for det. Hos Kolling Lunde Malerfirma har vi 26 års erfaring med bl.a. maling af lofter, som vi udfører for privatpersoner og forskellige former for erhverv i Odense, Bogense, Middelfart og på resten af Fyn. Skal vi også male dine lofter?

Renovering af loft og væg

Er dine vægge og/eller lofter ujævne, kan vi tilbyde en grundig renovering af både vægge og lofter. Vi spartler de pågældende vægge og lofter, hvorefter vi opsætter filt eller et andet ønsket materiale. Til sidst maler vi med enten vægmaling eller loftmaling, så du får et resultat, der fremstår flot og lækkert. 

Fordelene ved at vælge vores virksomhed til maling af lofter

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge vores firma, hvis du har brug for professionel hjælp til maling af lofter eller maling af vægge. Her kan bl.a. nævnes:

  • Vi er medlem af Danske Malermestre
  • Vi leverer kvalitetsarbejde til fordelagtige priser
  • Vi overholder altid de aftalte leveringstider og betingelser
  • Vi tilbyder kompetent sparring og rådgivning omkring dit projekt
  • Du får et flot og professionelt resultat – hver gang

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af lofter og vægge

Har du en konkret opgave i forbindelse med maling af lofter og vægge, som du kunne tænke dig en pris på, eller har du brug for rådgivning eller sparring i forbindelse med din opgave? Så tag endelig fat i os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe til os på telefon 23 81 36 78 / 40 89 97 34 eller skrive til vores e-mail mail@kollinglunde.dk for en god pris eller anden information ved maling af lofter.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med maling af loft.

Kontaktinfo

​Charlotte: 23 81 36 78

Jan: 40 89 97 34

Medlem af​

Vi er medlem af ​Danske Malermestre​​

Følg os på Facebook

Firmainfo

Kolling Lunde Malerfirma

​CVR: 35128840

Mosevej 33, ​5400 Bogense